Tips

Adakah Forex Dibenarkan Di Malaysia?

“Adakah ianya sah dari segi undang-undang Malaysia?” Salam semua, Soalan-soalan inilah yang selalunya saya terima melalui email saya di adam@forex.net.my. Saya rasa soalan ini memang membimbangkan ramai orang. Saya pun dulunya risau tentang isu ini. Bank Negara Malaysia (BNM) telahpun menerangkan bahawa pembelian dan penjualan matawang asing dalam Malaysia hanya dibenarkan kepada bank komersial yang …

Adakah Forex Dibenarkan Di Malaysia? Read More »

(Forex Broker Review) XM.com – Adakah XM Forex Broker No. 1?

Salam kawan-kawan,   Masih pening untuk pilih mana satu broker yang terbaik? Kawan-kawan cuba promote forex broker A, B, C tapi semuanya macam tak boleh percaya jer? Saya pasti korang dah sign up dengan macam-macam broker forex kat luar sana. Dulu, saya pun begitu juga. Macam-macam broker saya register dan deposit funds dalam. Tapi semuanya …

(Forex Broker Review) XM.com – Adakah XM Forex Broker No. 1? Read More »